onsdag 23 mars 2011

Vår och mycket känslor!

Var på behandling för fog lossningen igår igen. Hon körde både fram och baksida med nålar och jäklar vad det kändes. Direkt efter behandlingen får man passa på att uträtta ärenden och fixa lite hemma, för sen blir jag säng liggandes. De stämde även denna gång. Bara sängläge som funkar. Ska dit igen på torsdag sen kan dom nog inte göra så mycket mer för att hjälpa mig. Men har jag bitit ihop sen typ i oktober så kan jag väl hålla ut en vecka till. Bara inte bebben behagar att komma senare än beräknat. Det har jag inte tålamod till.... :) Vill ju hålla det lilla livet i min famn. Gärna NU!
Vårsolen gör det lite lättare att längta, för man kan vara ute en stund och andas in den friska luften. Slappna av, och glömma för en stund att man faktiskt håller på att klösa sönder tapeterna här hemma för att man är så rastlös. I går hittade vi snö droppar intill husväggen på gräsmattan. Söta! Det var lugn och harmoni att bara se dessa gulliga vita blommor.


Snödroppar tror jag att dessa heter...... Det känns VÅR i luften!

Jag är ju van att ha många järn i elden och nu måste jag samla energi och vila till att orka förlossningen. Fast jag är ganska trött, så jätte sprallig är jag inte. Inte heller på grund av fog lossningen, så jag har ju liksom inget val. 
Men vad kärlek man lagrar och sparar tills "lillgullet" kommer. Åh, vilka underbara känslor som framkallas mellan Linus och mig också. Allt är så enormt stort och fantastiskt. Jag som trodde att jag älskade Linus så mycket som det bara gick. Allt som går. Lika mycket som att åka ut i universum och hem igen. Men för varje dag som går är min kärlek så mycket starkare. Visst är det fantastiskt.
Linus hade den här fina skulpturen.
Blomman köpte jag idag med en blomster check från Mormor Irené.


Alla dessa känslor gör så jag blir galen i hjärtan och änglar. Är så fint att pryda hemmet med lite kärlek. Inhandlade idag en blomma och krukan självklart i form av ett hjärta, och även en ängel. Man får många ideér när man är gravid. Både bra och tokiga.....

Kärleken lyfter själen till oanade höjder och jag är så tacksam över de höjder jag befinner mig på just nu. Ska det fortsätta så här kommer jag snart att bestiga Mount Everest.
Linus! Hundra hjärtan skulle inte ha plats för all den kärlek jag hyser för dig. Vi är själsfränder, bästa vänner och förälskade.... så lyckan är nu fullkomlig. Detta tar vi med oss, visar och ger till vårt barn så kommer allt att gå som en dans. Vi svävar på rosa moln och klarar alla hinder som vi möter på vägen. Det är jag säker på. För kärleken är en glimt av evigheten. 

2 kommentarer:

  1. Vi alla väntar på ert kärleksbarn. Det är ni båda värda med all kärlek som ni båda visar till varandra. Även till oss som tycker om er som våra vänner.

    SvaraRadera
  2. Jo,kärleksbarn är det och mer och mera kärleksbarn blir han/hon när det är dax och växa upp,detta märker jag på min lilla Anna. Min sambo var ej så road av henne när hon var liten bebis och bara skulle vara nära mig men nu kan han prata med henne och så som tur är och tycker Anna blir sötare för varje dag som går. kram Patricia

    SvaraRadera