torsdag 17 mars 2011

Ensamma dagar och sömnlösa nätter!

Dagarna blir så långa när man är ensam och knappt kan gå. Igår slutade eftermiddagen med att jag fick åka täcke igen. Då går det inte ens att krypa sig fram.
Jag hann uträtta massor på förmiddagen i alla fall innan det blev säng läge. Inhandlade lite till min BB väska. Hittade så grymt sköna rediga men mjuka tofflor på Netto när jag stannade till för att köpa frukt. Jag skäms nästan att berätta, men vilket fynd! Bara 19 kronor..... :) Känn på den! Det är då man undrar  varför jag inte köpte flera par när jag ändå var igång.
Svängde förbi Stellan för att lämna en stereo som Turbo ska få till "Gula Faran". Den bil han brukar köra för att möta upp bussen på turné. Just nu finns där ingen radio och han får sjunga själv. Men nu kan han installera den här så han får lite sällskap i form av ljud och musik i alla fall.
Saknar killarna så himla mycket. Ville bara slänga mig i famnen på Stellan när han öppnade dörren, men jag kunde hejda mig. Han höjde på ögonbrynen och såg riktigt förvånad ut när han såg mig.
Åh´jäklar vad stor du har blivit så han i samma andetag som det kommer ett garv. HAHAHA.... :)
Ja herre gud, jag har gått upp från 52 från början till 70 pannor. Shit, ni kan inte ana vad tungt det är.


Tofflor till BB väskan och självklart Finger Marie kex. Det måste jag ha...
Det känns ändå lite lättare när man kan sitta ute vid husväggen och få lite lä i solen med en kopp kaffe. Vilket strålande väder alltså. Hoppas det kan hålla i sig så här.


Idag har jag varit på akupunktur för fog lossningen. Det var super skönt. Men barnmorskan sa att min rygg var väldigt spänd och alla musklerna liksom jobbade hela tiden. Det är därför jag blir så himla trött och får kramp bara av att borsta håret. Men köpte en liten massage grej igår som jag tänkte ha med mig på BB, den kan Linus köra med över ryggen redan nu. Det kanske hjälper lite och får igång lite blodcirkulation, om inte annat så är det bara så skönt.
När jag skulle åka ifrån sjukhuset kom jag ju på att jag kunde stanna till på vaktmästeriet först. Där kan man nämligen hyra bil barnstol eller som det kallas baby skydd. Det var riktigt smidigt måste jag säga. Bara åka dit och hämta en, skriva på ett papper och hyra den för bara 400 kr i 9 månader. Vad säger man? PERFEKT! Alltså baby skydd check.......! -Det tar på`t som man brukar säga.....Massage pryl till ryggen och benen!
Som vanligt är jag sömnlös på nätterna och nu har jag även blivit en "natt äterska" som Linus säger. 
Baby skydd som vi hyr...
Jag får sällskap av Gizzla våran hund och vi sitter och knaprar morötter tillsammans. Ibland blir det mjölk och flingor eller några riskakor. Alltid med en start vid 02 på natten. Sen är det värsta att jag har svårt att somna om. Just i natt stängde Linus av TV:n för mig vid fem på morgonen. Så det värsta är att jag stör ju hans nattsömn också. Det känns inte bra.
Men man kanske blir tränad på vad som komma skall. det kan ju hända att det blir mycket amning under natte tid.Vi får se. Det spelar ingen roll hur det blir. Det kommer att bli så underbart att äntligen få sin efterlängtade bebis hem.


Jag längtar så efter att få lukta på bebisens huvud. Känna den där speciella doften som ger kärlek och harmoni. Åh´du kan inte ana lilla vän vad du är efterlängtad.
Du ska få så mycket kärlek och omsorg. Jag ska ge dig allt och lite till. Älskar dig "Kulan" <3

1 kommentar:

  1. Wow vilka fina, kärleksfulla saker vagnen ja allt, kan se att ni längtar...Ta vara på de sista dagarna väl. Du har själv tanken att det kan bli mycket amma på natten,snälla när du är hemma på dagarna och det är drygt försök sova.
    Har 3 godingar, nu undrar man vad sova är... :)
    Kramizzzar Caroline

    SvaraRadera