måndag 21 mars 2011

Igår kväll överraskade Linus mig med en rolig aktivitet så vi kan minnas "Kulan" 4 ever! Han hade köpt hem gips gasbindor så vi kunde gipsa en skulptur av magen. Det var riktigt roligt och vi hade det så himla mysigt. Måste erkänna att det sticktes som nålar när man skulle hålla in magen så gipset skulle släppa när det torkat. Men det var det värt och smärtan var ju inget med tanke på den som man ska genomgå under förlossningen. Det där med att hålla in magen så mycket det bara gick fnissade vi väldigt åt. Men jag gjorde så gott jag kunde och jag kom ju ur skulpturen till slut.
Det är ju alltid kul att man kan bjuda på sig själv och locka fram ett skratt. det mår man bara bra av.
Sen njöt vi av hem bakad pizza.
Gips bindor........
Linus klipper till remsor ...

Så här blev resultatet!
Linus är en riktig gourmé kock och han skämmer bort mig totalt. Eller så lagar han maten för att komma undan mina hemlagade middagar???? Jag är ju hemsk i köket. Men faktiskt har jag blivit bättre sen jag träffade Linus. Han gillar att lära mig och jag tycker det är rysligt härligt att umgås i köket. Trots att jag är bättre på att diska än att laga mat. Jag har ju faktiskt haft middagen klar när han kommer hem från jobbet vid flera tillfällen, fast det borde ju vara oftare. Det blir väl nu :)

Visst ser den god och extra lyxig ut! Mums.....
Nu ska jag ju plötsligt lära mig att laga mat till vårt barn inom snar framtid, så det är nog bäst att börja öva på allvar. Inte bara köra på mina säkra kort som jag vet att jag kan. Nej, dax för att utmana ödet kanske! Linus får väl vara försökskanin, stackarn!

På eftermiddagen innan vi lagade pizza och skapade konst fick vi besök av Camilla och Niklas över en fika. Så igår gick dagen fort trots att vi trodde vi skulle få åka in till BB. Hade sådan värk i rygg och långt ner i magen som underlivet. Det gick i vågor liksom. Var inte fog lossningen det kände jag. Inte heller sammandragningar. Kunde det möjligtvis ev vara för värkar?
Blev riktigt trött men ryckte upp mig. Men ingen bebis ville titta ut. Får fortsätta vänta.......
Längtar ju så förtvivlat! 

5 kommentarer:

 1. Så fin du är Erica, och så fin mage du har.
  Gipskonsten blev jätte fin.
  Förstår att du längtar, det gör nog fansen också att få se det lilla undervärket.
  Hoppas allt är bra annars.
  Många kramar till dig från mig. //Johanna Frid från Trelleborg.

  SvaraRadera
 2. Klart det är sammandragningar, förvärkar nu du börjar det :)
  Va kul att ni gjorde en avgjutning, måste ju vara hur kul som helst att ha kvar.
  Matlagningen ger sig nog, det finns ju kokböcker och den lilla ska ju inte ha mat som du lagar på länge än.

  SvaraRadera
 3. Gomorron! Ni kanske är på BB. För nu verkar det vara ordentligt pågång. Va spännande. Va mysigt ni ser ut att på. Jag såg bakgrunden ut genom altandörren. Skönt att bara kliva ut. Jag har försökt att skriva flera gånger men lyckas aldrig få iväg det. Jag håller tummarna såklar Erika och allt kommer att gå jättebra. Självklart blir du en bra mamma. Bamsekram från Ninni Adelbertson

  SvaraRadera
 4. Jättebra att du gjorde lite gipsavgjutningar av din fina bebismage Erica och vissa underverket sedan när han/hon blir större. Laga mat lär du dig,bara och laga samma som till er vuxna fast ej med salt i till coh börja med men det finns böcker om barnmat och du får tips på BVC så var ej orolig när han/hon blir 4 månader då det är dax med vanlig mat ju. kram Patricia

  SvaraRadera
 5. Hej på er!
  Snart snart kommer bebben ut och ni kommer att bli så stolta så.
  Önskar er all lycka, och det är skoj att följa dej här på Ericas babyliv.

  Många Kramizzzar från Annette.

  SvaraRadera