tisdag 3 maj 2011

Mer post till Jamie!

Att Jamie blir bortskämd av er är det ingen tvekan om.
Nu har han fått paket och post igen. Massor av kläder som kommer att passa kanon bra snart! Pappa Linus blev jätte glad när det var "rockiga" bodys och t-shirts. En häftig geting overall var tuff som sjutton och det kom också en fin Tiger pläd som han faktiskt sover på nu.
Det var Wiktoria, Bittan , Max med familj som skickade en hel garderob.
Jag är gudmor åt Max och ligger verkligen i lä med att skämma bort. Får nog ta och skärpa mig lite.....
Madeleine tyckte: -Det är väl klart att grabben ska ha ett dragspel och skickade ett med posten.
Gud, vad roligt, och vad glad jag skulle bli om han vill spela lite på det när han blir lite större.
Det får bli morfar Rolands uppgift att lära honom att spela på det. Det finns ingen svängigare dragspelare än pappa alltså. Han är helt otrolig. Får ni tillfälle att lyssna eller dansa när han spelar så gör det. Han har ju gammeldans gänget "Starkens" som spelar så det sprätter i benen bl.a i Malung.
Pappa brukar även stå för gammeldansen när vi Drifters spelar i Hallunda på en tisdag. Det är superkul!

Fick även en vacker vår bukett härom kvällen levererad vid dörren av en fin vän.  Den är så vacker i vasen, och även Linus skämde bort mig med världens finaste ros bukett med ett kort där han bekräftar sin kärlek. Linus är världens goaste kille precis som Jamie så klart!  Tänk vilken "lyckans ost" jag är som har dessa fina personer i mitt liv. Love U <3 <3 <3

Det kanske blir en vals eller två på dragspelet framöver!
Häftig bi dräkt........!

Tuffa rockiga plagg som kommer att passa Jamie perfekt framöver!

                                         Ni är ju för goa alla ni! 

3 kommentarer:

 1. Det ska börjas tidigt, jag tänker naturligtvis på dragspelet! Det blir nog musiker av lilla Jamie ännu en vacker dag ska ni se, kanske han är en framtida medlem i Drifters...? ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt och se att Jamie är en uppskattad och älskad liten pojke men kan ej bli något annat då han är son till världens bästa dansbandssångerska Erica!
  Härligt och se att Jamie får så fina kläder och saker av dina fans och vänner också. Blir lite avundsjuk men Anna fick/får fina grejor också som tur är då hon är en fin liten princessa. kram Patricia

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag bara måste ge dig ett tips. Jag har 2 barn och när nr 2 kom fick jag reda på att en vän skrev om sina barn ca 1 gång i månaden. Vardagliga saker som: nu gör hon så,gillar det att äta, säger såhär osv. Jag har gjort detta med mina barn efter det och nr 2 är nu 4 år och älskar att höra om hur hon var när hon var ex 1år. Och man glömmer så fort, jag älskar också att läsa i dessa böcker. Med nr 1 började jag ju inte förrän han var 2 år men även här fascineras man av allt som sker, han är nu 6år. Jag tror det blir uppskattade presenter kanske på 20års dagen.
  Kramar från Ulrica i skara

  SvaraRadera