onsdag 11 maj 2011

Låtmöte i Skara!

Vilket lyckat möte.... 
Å´vilken underbar känsla att få träffa grabbarna, farbror Green, härliga Sethsson tok roliga Bert och ur mysiga Jacob från skivbolaget Warner. Tänk nu är vi igång med att planera Drifters kommande album. Jag är så taggad och jag älskar att jobba i studion så det ska bli spännande och lärorikt att komma igång.
Jag var lite nervös över om jag skulle kunna stanna kvar eller inte eftersom Jamie haft så jobbigt de senaste veckorna. Men det var precis som han förstod att det var viktigt för mamma att var med och bestämma låtar till skivan. Så han bestämde sig för att sova på mitt bröst och bara tjuvlyssna på låtförslagen och på allt kackel! Ja, och amma ibland så klart. Han måste ju självklart få mat. Det måste vara skönt för vår lille kille att få en stunds vila från koliken också. Så det var inte bara jag som fick ro utan Jamie med. Perfekt!
Å´ jag blir ju så lycklig och lättad när han slipper gråta över knipen. Veta att han mår bra. Det är höjden av lycka.
Inte ett ljud gav han ifrån sig, och han skötte sig exemplariskt. Han gjorde allt för mig, hel hjärtat till 100 procent. Det var bara så fantastiskt att det blev så lyckat och att jag kunde fullfölja mötet.
Lennart Green hade med sig goda mackor till oss alla och en mysig present till Jamie.
Vi bestämde i alla fall 5 låtar som Henrik ska arrangera och producera så jag kan komma och lägga sång snart. Tjo Ho, vad kul!

Väl hemma hade vi en mysig stund med Linus innan han åkte iväg till F7 för att ha jour inför flygningar.
Jamie och jag kelade, ammade och dansade en svängom till radion. Sen stoppade jag ner honom i ett litet sov täcke eller nästan som en åk påse och lade honom i soffan med nappen i mun. Nu sover han så gott samtidigt som jag skriver några rader.
Han har haft en skön dag och vi får hoppas att kvällen inte blir så smärtsam för honom. Håll tummarna!

Det finns ett ordspråk som jag brukar tänka på ibland.
Idag tycker jag det stämmer in på vad Jamie gjorde för mig. Så här lyder det:


                         
                            Försök inte vara någonting åt alla,
                                                                      
                               försök vara allting för någon. 

Jamie, du gjorde allt för mig idag och jag är sååååå TACKSAM! Du är bäst! Jag kände mig speciell och utvald att få din uppmärksamhet och ork, när jag behövde dig som mest. Tack för att du hade tålamod.

5 kommentarer:

 1. Va skönt att du fick en bra dag med alla killar och göra det som du tycker så mycket om.(musiken). Lillplutten verkar ju också gilla atmosfären. Va stor han har blivit och så gullig. Passa på och njut. Tiden går så fort.
  Ha nu så jättebra och hoppas ni alla får sova gott. Kram från ninni a.

  SvaraRadera
 2. Jätteskönt och höra att mötet med Drifters gick bra vännen och jättekul att ni håller på och planera ett kommande album också på köpet. Har ju erat senaste album och köpa förstås men ska erkänna att alla mina CD-skivor ligger nedpackade då jag bor i kappsäck medans kommande huset renoveras så får se när de packas upp igen men saknar Drifters musik i mina öron.
  Det hjälpte att hålla tummarna hårt och skönt att Jamie också skötte sig på köpet låter kanon. Tänk att Jamie är 1 månad numera,vad tiden går fort. kram Patricia

  SvaraRadera
 3. Den killen behöver musiken och Drifters är klart. Han har ju levt med detta som "kulan" i rätt lång tid så nu kände han sig som hemma och då blir man lugn och fin.:-)
  Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Söta ni är! =)

  Kram//AnnaE

  SvaraRadera
 5. HEJ
  VAD SÖT HAN ÄR
  HOPPAS VI SES FRAMÖVER
  KRAM TILL ER BÅDA FRÅN ULRIKA

  SvaraRadera