tisdag 10 maj 2011

Knipigt värre!

Våra betydelsefulla stunder hos Anna-Clara är en ljus halvtimma/timma med massor av råd och tips. Hon är guld värd och jag kan ärligt säga att utan hennes och Kerstins stöd hade jag aldrig klarat detta.
Båda två är sådana lugna och genom goa personer som vet precis vad det är man behöver veta och höra. Detta är ju så individuellt för alla föräldrar men dom liksom scannar av varje mamma och pappa för att ge bästa råd vad som passar dig.
Trots att Jamie sovit dåligt, kräkts mycket och ätit oregelbundet denna vecka så är det ändå så roligt när vi lägger upp honom på vågen. Än så länge är det stadiga 350-400g upp för varje gång.
Vågen stannade på 4790g. Det är helt otroligt bra.
Dessvärre tror vi nu att han har kolik. Inte bara mag knip utan MAGKNIP! Ja, ja.... vi gör så gott vi kan och ger honom allt i vår makt för att han ska må ok. Hoppas att han inte minns sina mag smärtor sen, det är ju en tanke jag får ofta. Att han ska kunna få men av detta i framtiden. Men Anna-Clara säger att så är inte fallet. Kroppen raderar det så fort som alla knip och kramper släpper och inte kommer tillbaka. Hon säger också att rätt var det är är koliken som bort blåst. Det är ju bra.
Vi ska gå på Jamies läkarbesök på fredag och då får jag fråga mer om detta.

Fick honom att sova en stund nu så jag satt precis ute och fick lite varm sol och frisk luft. Det är rena rama sommar värmen. Har fotat några bilder på vår blommorna som växer vilt här hemma. Vackert!

Hann tyvärr inte med att fota Gullvivorna innan Linus klippte gräset. Dom var jätte fina........................ :)
Just nu är det Linus som tröstar vår lille ÄLSKLING som är så ledsen. Tänkte gå dit och hjälpa till.
Det är snart "tuttedax"!
I morgon har jag en spännande dag framför mig. Jag och Jamie ska åka till Skara och träffa Drifters killarna och skivbolaget.
Hoppas han orkar det. Blir han allt för ledsen får jag åka hem och killarna sköter sig själva på mötet.
God kväll och natt så länge! Vi hörs......
Kramiz

3 kommentarer:

 1. Hej ERica,
  Det var trågit med kolik men som sagt det går över så småningom, fast det är inte mycket till tröst just nu. Här kommer dock ett råd köp en bärsjal den ger Jamie närheten till dig och skonar dina armar och rygg ska även lindra magknipen. Bärsjalen kan även Linus använda.
  Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Med tiden så blir Jamies mage bättre men det kan ju komma tillbaks igen då han börjar äta riktig mat förstås men alla barn är olika så ta en dag i taget Erica....
  Hoppas att mötet med gänget i Drifters gick bra och att Jamie skötte sig bra också,håller tummarna hårt.
  Härligt och se dina fina bilder på vårprakten hos dig.Jo,Gullvivorna är jättefina i år och de kom fram lite tidigare också på köpet då de ej brukar blomma förrns till 15 maj då min svärmor har sin födelsedag. kram Patricia

  SvaraRadera
 3. Hallå lilla mamma!

  Vilka vackra bilder på alla blommor. Jadu Erika det är ej roligt med kolikbarn. Min nu vuxne son hade det de tre första månaderna. Jag tyckte det var så jobbigt. Det var svårt att njuta dessa månader. Men ta in vagnen och lägg honom i den. Dom brukar gilla att bli rullade. Sätt på lite lugnande musik. Min dotter klarade sig ifrån detta elände. Min son har ej några minnen från denna period så du ska verkligen ej tänka på detta. Koppla av och var den fina mamma du är. Bamsekram från Ninni A

  SvaraRadera