torsdag 19 maj 2011

Jamies första danskväll!

Ja, nu har Jamie varit på dans för första gången.
Förutom spelningarna när han låg i magen och diggade såklart. Igår kväll så packade vi ihop familjen och åkte till Liseberg för att lyssna och träffa killarna och Jaana.
Jamie sov så gott i vagnen till tonerna av Drifters, och publik sorlet. Hur mysigt som helst, trots att det var riktigt kallt. Vart tog den underbara våren vägen?
Vi träffade Ronnys familj och pratade en stund. Gillar ju Ulrika (Ronnys sambo) så skarpt och varje gång vi ses så tänker jag att det är så synd att vi inte hinner ses oftare. Eller rättare sagt tar oss tid. Men man behöver ju bara ta sig i kragen egentligen. Stellans dotter Caroline fanns också på plats och vi har alltid mycket att prata om.
Äntligen fick jag träffa Yngve och Lisbeth igen och visa upp våran lill kille. Det är dom som bokar Drifters spelningar på YBM. Jaanas fästman Henrik Sethsson var på strålande humör och riktigt stolt över hennes insats i orkestern.  Å´härliga Kattis från Tonart var där för att kolla in sin Tim så han skötte sig.
Jag blir lika häpen varje gång jag hör Tim spela. Vilken talang, vilket naturligt gung och vilken teknik han har. Wow!
Det svänger så det svartnar och Drifters är riktigt vasst musikaliskt. Turbo och Tim är ett riktigt radar par som "batteri" i bandet. Turbos fantastiska känsla och bas gångar går inte av för hackor.  Stellans färgningar och snygga licks är inte att leka med. Grymt! Ronnys stadiga gitarr spel.......Gud vad kul det ska bli att börja igen.
Jaana har gjort ett kanon jobb och vilken "pipa" hon har. Sjunger som en drottning. Är så tacksam att hon ställde upp som vikarie när jag behövde vara ledig. Men nu är det snart dax för mig att "kraxa" igång igen. Det tar nog sin tid att hitta formen efter förlossningen.
Magmusklerna är som gelé och stämbanden har inte varit igång alls under mammaledigheten förutom tal. Men det är ju ingen träning. Jag är säker på att det ordnar till sig med tiden. Måste ju tänka positivt. Eller hur?
Det ska bli riktigt kul att träffa publiken igen. Det är det jag ser fram emot mest. Att få rå om er, prata och busa med alla underbara människor som ger mig så mycket energi.
Självklart är det super kul att sjunga, spela och stå på scenen. Det är ju fantastiskt att jag kan kombinera mitt yrke med det jag älskar. 
Sång, musik, dans och människor! 
I sommar har jag turen att få uppleva allt detta tillsammans med dom jag älskar mest av allt på denna jord. Min egen lilla familj som jag är så otroligt stolt och tacksam för. Så lycklig att just jag fick er och att vi skapar en framtid tillsammans.
Linus och Jamie är mitt allt. Häftigt att vi ska ut på turné ihop. Husbilen som kommer från www.nordendack.se är helt otrolig. Så turné livet för oss kommer nog att fungera bra. Här finns kök, toalett, stora sängar, dusch, soffor, bord ...... name it! Hoppas ni kommer att trivas ute på vägarna. Uppleva folkparkerna och träffa publiken tillsammans med mig. Det är så det blir en tid framöver.
Linus är backstage med Jamie.

Det är så vackert i Lisebergs parken.

Tims lille bror, Kattis, Lisbeth,Yngve, Henrik, Jamie och Linus. Gubben i hatten tillhör  Lisebergs  rekvisita!
Jag lovar att Drifters vännerna, arrangörerna och danspubliken kommer att vara snälla mot er mina älsklingar! Annars får dom med mig att göra.... :)

3 kommentarer:

 1. vad gullig james och vad roligt att han fick hänga med till dansne. ni är jättebra föräldrar. lova att visa upp husvagnen? ha det bra

  SvaraRadera
 2. Hej Erica!

  Vad bra att du tycker att det ska bli roligt att börja jobba igen, så det inte bara känns motigt! Fast med den publik som väntar på dig runt om i landet går det säkert jätte lätt att komma tillbaks!
  Lycka till med sommar turnén och du ska se att ni får en jätte härlig sommar alla tre! Förhoppningsvis är Jaimes kolik snart över och han kommer säkert att trivas som fisken i vattnet i dansbands världen!
  Sköt om dig och hoppas du hinner fortsätta blogga under sommaren, den är så otroligt mysig att läsa :)
  Ha de bra! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Kul läsning och Lisebergsparken är verkligen ett favvoställe för mig med :)

  SvaraRadera