onsdag 18 maj 2011

Fridfulla dagar!

Dagarna har blivit bättre!
Äntligen har Jamiefått några fridfulla dagar. Det känns som att både droppar, trösten och min kost förändring har gjort det lättare för JP. Det är betydligt lugnare i hans mage och knipen är inte så långa och intensiva. Vi får hoppas "Peppar Peppar ta i trä" att det håller i sig så här. Kvällarna är fortfarande lite jobbiga för honom , men då klarar han koliken bättre eftersom han fått vila från knipen under dagen. Vilken enorm känsla det är för hela familjen. 
Nu skrattar vi, leker,busar och gör grimaser tillsammans. Mamma filmar massor med telefonen som jag sen ska peppra Jamie med när han blir stor. När knipen lättade så visar han massor med glädje och söta leenden. Underbart!
Som mor är det det bästa av allt. Bara ett litet leende gör mig så lycklig. Man får tillbaka så mycket bara av att se in i de söta ögonen. Mina egna ögon blir tårfyllda när jag "gosar och nojsar" med honom så det lyser i hela hans ansikte. Det är höjden av lycka det!

I lördags var vi på middag hemma hos Mona och Ingvar i Törpa utanför Lidköping. Å´vad mysigt det var. vilken middag sen då....LAX! Mums fillibabba:) 
Hela familjen Asplund var med också. Vi tjattrade som aldrig förr och Jamie han bara sov, sov och åt! 
Killarna blev lite runda under fötterna och det blev mycket skratt. Mona och Ingvar uppvaktade Jamie med kläder och söt pyjamas. Han sover så gott i den. 
Söndagen bestod av familjemys i soffan precis hela dagen, mellan blöjbytena. Det behövde vi.   
Det blev en tur till Hedeviks, alltså Stellans (Drifters) familj i måndags kväll. Dom bjöd på massor av gott i form av exotisk frukt, kött och kyckling bricka. det vattnas i munnen bara av att skriva om hur gott det var. Tänk vad vi är bortskämda med så mycket goa vänner. Det gick väldigt bra med Jamie då också och jag är en stolt mamma. 

Vi körde husbilen till Vara Reklam & Design för att träffa Thomas som ska fixa stripning på bussen.
Vilket trevligt företag där alla som jobbade hälsade och visade god service. Vi pratade lite ideér kring logga och placering på bussen. Han mätte och kollade läget. Sen får vi åka tillbaka med bussen när det är dax för stripningen innan jag kliver på turnén igen.www.varareklam.com
Härligt med Come Back.
Det ska bli så spännande att åka omkring på Sveriges vägar med husbilen som vi blivit sponsrade med av NordenDäck i Tierp/Tobbo. www.nordendack.se
Ja, ni måste lova att hålla utkik efter oss i sommar. Jag börjar från första Juni igen och då blir min premiär i Bergviks Parken den 3 juni. Hoppas vi ses där. jag längtar så mycket efter att få träffa alla dansvänner igen. Ni är saknade av hela mitt hjärta <3

I natt var det riktigt svårt att få JP att sova men vi hjälptes åt och till slut somnade han i Linus famn och vi kunde lägga honom. Han sover mellan oss i sängen. Att känna hans närhet och babydoft är underbart och jag älskar att ha honom nära.
Linus är säkert jätte trött idag på jobbet eftersom det blev så dåligt med sömn, men han är ju en hjälte så det klarar han ändå!
Vi får se nu när han kommer hem på lunch snart.
Det är en ljus punkt på dagen när han kommer hem för en liten stund och pussar på Jamie och mig. Det är ju alltid mysigare när vi är hela familjen liksom. Tillsammans är bäst!
Just nu ligger JP och "snusar" lite i sin Baby sitter. Då passar jag på att hinna skriva lite till er. Det är avkoppling för mig. Sitta bredvid Jamie men göra något annat ett litet tag.
Idag laddar vi för att ev kunna åka till Liseberg och lyssna till VÄRLDENS BÄSTA DANSBAND DRIFTERS!
Dom spelar upp till dans kl 19.00 och mår bara vår guldklimp bra, så tar vi en liten ut flykt och kramar om boysen och Jaana förstås. Ska njuta av musiken och kanske köpa sockervadd! Fast jag får nog klara mig med Drifters tonerna för sockervadden får jag nog inte äta. Men man kan ju drömma.....
Linus har köpt hörsel kåpor till JP, men vi måste ringa till BVC och kolla om han får ha dom på huvudet redan nu. Jag får ju för mig att skallen är för mjuk. Annars får vi stå långt bort på avstånd. Jag är ju inte så tokig så jag står för nära så han förstör sina värdefulla öron!
Nu ska jag äta lite. Hej Svejs!2 kommentarer:

  1. Låter som du och din familj har fantastiska dagar,passa på och njut av Jamie vännen. När de är så små får de sova i ens säng om man är försiktig. Ska erkänna att hemma hos mig så sover Anna än i min säng fast hon är 2 år fyllda då hon hatar sin egna säng.Man sover bättre än man själv tror ska erkännas för jag känner mig ej så trött på mornarna utan det är på kvällarna då jag lägger Anna som tröttheten kommer och jag somnar ofta i hop med Anna så sambon får väcka mig så jag får borsta tänderna och byta till pyjamas *fnissar* kram Patricia

    SvaraRadera
  2. Det är helt okej med hörselkåpor redan nu. Emilia hade sina på redan när hon var 2 veckor gammal och när vi var i Malung var hon bara 4 veckor och hade dem varenda kväll. Lika bra att vänja dem tidigt. Nu när hon är snart 6 och går inte in på ett dansgolv utan dem.. Hon hälsar och vill snart komma och sitta på scen när du sjunger och kolla lita på din guldklimp..
    Kram

    SvaraRadera