måndag 11 april 2011

Jamie får besök!

Niklas och Linus skålar med en Virrepinne!
Jamie är populär och har redan fått besök och massor av fina presenter och blommor.
Tänk vad alla är snälla runt omkring.
Camilla o Jamie
Först ut att hälsa på var Camilla och Niklas som kom över på kaffe utan dopp. Men Niklas fick en liten "virrepinne" med Linus för att skåla för Jamie. Dom hade med sig massor med kläder till vår guldklimp som redan blivit så bortskämd.

Älskade Mor och Far dundrade in med nya vrålåket i lördags och stannade över helgen. Dom har köpt en ny bil Chevrolet. Å´ den är super snygg och lyxig.
Det var tryggt att ha mamma här som gav mig massor av tips.
Pappa visade upp dolda talanger när jag stod vid sköt bordet och bytte blöja på Jamie som var så ledsen så ledsen. Då kom stolta morfar in och trollade med sina magic fingers! Han bara som viftade lite med fingrarna en bit ifrån honom som en liten fjäril och vips på två röda så var Jamie knäppt tyst!
-Ja , man har ju gjort det där ett antal gånger säger han och smilar. Vi skrattar gott, för så är inte fallet. Han bara hittade på just för stunden och det var bara så häftigt att det blev fullträff och funkade. Kanske får prova det där någon gång.
Mormor och morfar hade med sig kläder, en Laban speldosa som blev jätte populär, och en mysig filt. Får passa på att säga stort Tack till min vän Linda Flykt hemma i Tierp som skickade med världens sötaste gose hund till Jamie!

Det har blivit massor av god mat som Linus har lagat så det bådar inte gott för min stora mage. Jag menar, kommer vi att fortsätta med dessa lyxiga middagar alla dagar Linus är ledig blir det svårt att få ner vikten. Men det är ett annat ämne....hihii!
Pappa har krattat hela tomten i finvädret och pysslat ute och mamma hjälpte till inne.
Igår åkte Linus , jag och Jamie in till stan och handlade lite och det gick jätte bra med allt. Jag var lite nervös i affären ifall det skulle bli gråt eller måste ut och amma mitt i handlingen, men allt gick fin fint. Vi köpte glass tårta eftersom Stellan, Lena, Carolin och Kent skulle komma förbi och hälsa på.
När vi kom hem från stan lagade vi till lite lunch och satt ute med Jamie i det vackra vädret.
Gizzla skällde till och det mullrade ordentligt ute på parkeringen. Vilken raggar bil det rullat in på gården.
Men, det är ju Robban och Gun-Britt! Robert Muhrer som spelade trummor i Drifters förut och är nu musiker i Bengt Hennings, hoppar ut och ropar Hej Svejs!
Robban och Gun-Britt med sin fin glidare!
Vad glad jag blev. Dom hade varit ute och fin åkt med deras Pontiac som jag tror är en -65a. Snygg som sjutton i alla fall.
Ja, sen var det dax för Hedeviks att knacka på dörren.
Då satt jag och ammade, men sen blev det glass kalas och dom som ville fick skåla för Jamie med något gott till kaffet.
I vanlig ordning blev Jamie överöst med presenter och vi fick underbara blombuketter. Skallror, muggar, liten pek bok och bad termometer. PERFEKT!
Mamma......
Caroline o Kent med presenter!
SKÅL för JAMIE!










I natt var det "kinkigt" värre men  första gången sen han föddes faktiskt. Mamma Erica blir så liten bara när man inte vet vad som kan vara felet. Men förmodligen mag knip eller så blev det helt enkelt lite mycket för "Stålmannen" med att vara huvudrollen hela dagen. Vi klarade oss igenom natten. Sen har han ätit gott och sovit som en stock under dagen. Så jag har själv sovit som en prinsessa i 2 timmar framför tv:n i soffan. Det var behövligt.
Alldeles nyss åkte mor och far och det är alltid så himla jobbigt att skiljas från dom. Så efter en skvätt hysteriskt gråt fick jag samla mig och tänka att vi faktiskt ses snart igen. Det är ju inte så ofta annars.
Oj då! Plikten kallar.......... Jamie har vaknat och det är dax för blöjbyte och sen bjuda på tutte.
Avslutar med en fin vers som Linus mormor Maj-Britt skickade med posten.

Ingen gåva är bättre än den ni redan har.
Inga presenter kan jämföras med att bli mor och far.
Meningen med livet känns så uppenbar
när man berikats med en baby så rar.


 Kramiz på er alla :)

5 kommentarer:

  1. va mysigt ni har så himla glad för eran skull.Emelie hälsar så gott hon vill att du ger jamie en kram från henne.Kram lisa

    SvaraRadera
  2. jag tror ni har kommit in i era roller som mamma o pappa, de går så fort Erica så njut nu..mitt lilla barnbarn Albin som har varit baby ett år för mig han springer nu o säger näää till allt, men e så söt. kram på er o ha de så härligt tillsammans med den lille prinsen.
    margitha på öa...

    SvaraRadera
  3. STORT STORT GRATTIS ERICA OCH LINUS <3
    Ni är hemma med den största gåvan man kan få.
    En liten Jamie, en underbar liten kille.
    Är så glad för eran skull <3
    Lukten från en liten bebis är så fantastisk.
    Bara gosa och mys med varandra alla 3.
    LYCKA TILL!!!
    Jag längtar tills jag får träffa er!
    Kramar i massor Ulla Ögren

    SvaraRadera
  4. Hallå igen! Va mysigt att ni fått visa lillkillen för mormor och morfar. Men oj va besök ni haft den första veckan. Inte undra på att ni blir urlakade och att lilla Jamie blir orolig på natten. Håll alla på avstånd ett tag Erika. Jag vet att det är svårt när man helst vill visa underverket för hela världen. Försök i allafall att vila och sova när du kan. Härligt att se och läsa att du är så lycklig. Du skriver så gulligt om er. Gläds så enormt med er. Var rädd om er och håll bacillerna borta. Nosa och pussa på Jamie från mig. Bamsekram från Ninni A

    SvaraRadera
  5. Snodde din fina dikt om Babylycka vännen och berättade att den kom från dig och att du hade en fin son och lade upp på min sida på FB för ett tag sedan då jag tyckte den var så fin. Hoppas det ej gör något Erica......... kram Patricia

    SvaraRadera