söndag 17 april 2011

Hela familjen på skogspromenad!

Underbart i skogen......
Vi har haft några dagar helt stilla och mycket i soffan. Vilat, kelat, ammat, rapat, kräkts, bytt blöja, sovit, och bara varit nära varandra. Det är så härligt att vara mamma. Någonstans ifrån får man kraft och ork fast man egentligen är ganska sliten. Men vi har hittat en liten rutin som funkar rätt bra hittills. Då finns tid för mig att återhämta mig lite under dagen. Men snart går Linus tillbaka till brandstationen och då är det bara att klara sig själv. Men man lär väl sig hitta rutiner då med...???? Hoppas jag!
Åh, det finns inget som är så härligt som att få lukta och "snuffa" på Jamie och när han gör det tillbaka. Vilken glädje.
Vi har hunnit med att vara iväg på åter kontrolloch tog även det hemska PUK provet. Stackars liten, men vilken stålman han är alltså. Det gick bra och vi har inte hört något om PuK resultatet och det bådar bara gott. Så allt står bara rätt till. Normalt är att bebisar har gått ner lite i vikt när det gått några dagar och så var fallet även på Jamie.
I torsdags kom barnmorskan Anna-Klara och gjorde hembesök. Det var otroligt givande och väldigt bra. Vi fick svar på frågor och även hon såg att Jamie mår bra. Vi vägde honom igen och nu ni.... han hade gått upp massor. Det var kanon.
När vi klädde av honom inför vägningen så passade vi på att tvätta ren honom. Anna-Klara vägde honom och sen tog Linus Jamie i sin famn.
Vad händer då? Jo han kissar ner pappa och golvet och vi får oss ett gott skratt. Det kallar jag "tajming" på hög nivå!
Han brukar passa på när man precis tvättat rent och ska fästa blöjan så kommer det en stråle rätt upp på en själv. Synd bara att man inte har en dold kamera med sig lite då och då! Då hade jag kunnat bjudit er på många roliga klipp är jag rädd.
Anna-Clara håller koll på vågen!
Vågen visar bra resultat!
Vi tog en skogspromenad .......
med hela familjen en sväng och det gillade Jamie. Trots att terängen inte är den bästa än så det skakade och ruskade rysligt men det verkade gå hem ändå. Vi kom inte ända fram till elljus spåret tyvärr för det är fortfarande väldigt blött bitvis. Men det kanske snart blir torrt och fint. Annars får vi packa in vagnen i bilen och åka iväg någonstans att promenera. För utanför huset går det inte att rulla vagnen då vi inte har någon väg gren på 44an. Synd, men det ordnar sig.
Gizzla,  Jamie, Linus, Rutger och Siv går i led!
Jag är så otroligt lycklig i min familj och ångrar inte en sekund. Är så stolt över Linus som bevisar för varje dag att han är världens bästa pappa.
Tack ÄLSKADE Linus för det fina liv du har givit mig. Å` Tack SNÄLLA Drifters att ni gav mig denna chans att få vara mamma ledig, så jag fick uppleva det mest underbara man kan vara med om i Livet. Ni är BÄST!

Ett tankekorn som jag gärna vill tillägna Linus och Drifters:

Det vi gör för andra betyder mycket 
men vi får sällan veta det. 

Därför skriver jag det här och nu till er. Så ni får veta hur mycket det ni gjort för mig är värt allt som går att mäta! Tack <3

Kramiz :)

3 kommentarer:

 1. Det är så härligt o läsa dina rader du skriver..ja sitter här med tårar i ögonen när jag läser om hur fint ni har det o hur lycklig du är o ännu gladare är jag för att just du har fått lyckan att bli mamma...jag hoppas jag få se den lille krabaten någ gång i sommar.kramar till dig o din familj.margitha...

  SvaraRadera
 2. Skönt att du kan promenera en hel del med vagnen fast du ej har så bra vägar och gå på men låter ju bra att Jamie trivs trots allt i vagnen trots att vägarna är lite ojämna där ni travar fram i terrängen vännen.
  Låter också bra det att Jamies hälsa är bra också förstås. Visst kan pojkar kissa en hel del rakt ut när de ä nakna,detta berättade ju min lilla tjej Annas faster karin som fick en liten son den 24/3-2011 för Anna i Fredags då hennes lillkusin Melker hade bajsat och Anna fick vara med och byta blöja på honom men han kissade ej på Karin och Anna som tur var då men en annan gång kanske Melker gör detta när Anna är i närheten vem vet. kram Patricia

  SvaraRadera
 3. Hej Erica,

  Grattis till en sån fin pojke.
  Jag förstår att ni är överlyckliga. Visst är det underbart att bara mysa och gosa när de är så små.
  Lycka till i framtiden.

  Kramisar från Alexandra och Birgitta i Gävle

  SvaraRadera