tisdag 19 april 2011

Helg Besök!

Hela familjen Person kom på besök och uppvaktade Jamie.
Ur snygga Lasse Åberg kläder!
Familjen Peterson från Vinninga ville träffa Jamie och kom över med både fika bröd, cigarrer och presenter. Jimmy. Frida, William och Olivia tyckte att bebisen är söt. Jamie fick Lasse Åberg kläder som var hur fina som helst. Jag som är galen i Lasses tavlor och servis. Hade inte den blekaste om att det fanns barnkläder. Så det var en rolig överraskning. Hon hade hittat dom i Vara, så det får bli att man åker dit och tar sig en titt framöver! Vi fikade och hade en mysig pratstund tillsammans. William och Olivia tyckte det var häftigt när Jamie smackade på min tutte och fick mat. Det hade dom också gjort när dom var små berättade dom för mig. Ja, och det står inte på förrän Jamie är lika stora och starka som ni är nu, sa jag till dom. Då sa William - Fast jag kommer ju alltid att vara störst! :)


I lördags fick vi finbesök från Eskilstuna. Inte mindre än stolta Farmor Annette och Farfar Peter var det som anlände till stugan. Ja, vad säger man. Ännu en gång så får vår älskade lill kille presenter. Kläder, pengar och sängkläder. Stort TACK!
Farmor fixar och donar med korgvaggan!
Dom levererade sov korgen som vi fått låna av Linus bror Viktor och hans fästmö Sofia. Den blev jätte söt med volanger och som en liten himmel. Vi bäddade det nya Mumin sängkläderna i den och Jamie sover gott när vi rullar med honom fram och tillbaka i vardagsrummet. PERFEKT! Den har hängt med i många generationer nu och bara det är ju häftigt tycker jag. Jag lovar att vi ska vara super rädda om den. Tack snälla Sofia!

Det blev skogspromenader i helgen eftersom vädret har varit fint. Det är ju så mysigt och luften är gudomlig att andas in från naturen. Jamie sover som en stock när vi guppar fram i terrängen över stockar och stenar.... Nej, då! Så farligt är det inte.

Jag, Jamie och farmor!

Det kanske blir en liten "SkogsMulle" av Jamie framöver.  Vi kan bygga kott gubbar och leka kurra gömma bakom träden. Plocka bär och svamp. Då skulle min mamma bli glad för hon är en riktig skogs människa. Hon älskar att vandra i skogen och små filosofera, lyssna till fåglarna och plocka svamp. Gizzla älskar också att få springa av sig, ta sig ett dopp i dammen och leta pinnar att leka med. Peter busade med henne så dant så dom var tvungna att ta igen sig lite innan vi gick hemmåt igen.
Väl hemma och helt utslagna polare!

Här vilas det för fullt efter all lek i skogen!

Jag blir så glad när mina vänner och grannar rätt över skogen kommer förbi och vill hälsa Jamie välkommen till byn!
Annette och Rose-Marie som jag brukar vara med i stallet hade med sig så tuffa sommar kläder. Kommer att vara så snyggt med dom rutiga skjortsen och matchande skorna när han följer med mig och Linus på turné i sommar Sverige. Gud vad snyggt!
Annette, Glenn och Jenny brukar passa mina älskade katter när vi är borta länge. Jenny har även sin häst Contender ( är osäker på stavningen) hemma i Rose-Marie och hennes man Mats stall. Det är där jag brukar rensa hjärnan från musik och mocka lite skit när jag har en ledig dag. Nu var det dock länge sen, eftersom jag jobbat på Music&Production alla lediga dagar från Drifters. Så jag kan säga att jag saknat tjejerna, hästarna, skiten och stall livet så rysligt mycket av hela mitt hjärta. Men nu kan jag ju ta med mig Jamie på promenad ut till stallet och kanske hinna mocka lite när han ligger i vagnen och sover. Inte helt omöjligt att det skulle fungera. Hoppas! Man måste ju prova sig fram. Försöka göra det innan min mamma ledighet är slut från skolan. 
Annette och Rose-Marie med kläder till vår populära Jamie!
Vi tog en slät kopp kaffe ute i solen och små tjatade lite. Fika brödet hade tyvärr tagit slut. Får bjuda hem dom sen i sommar på grillning i stället. 
Sen blev det dax för en tupplur i nya bädden, för JP. 
Underbart att få mysa här!
Kramiz :)

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Det låter som du haft en superhelg med massor av besök som ville se lillsnutten och övriga familjen förstås. Visst kan förstå att Jamie får en massa fina kläder och andra grejor. Det finns ju så mycket fina saker och roligt och köpa också då det uppskattas för det mesta.
  Låter ju fantastiskt att du tänker försöka och ta dig en tur till stallet framöver,du kanske ej kan mocka men du kan insupa hästlukt i dina näsborrar,det är också härligt. Jag försöker och göra detta då och då när vi har 3 inhyrda hästar i stallet utanför där vi bor nämligen. Min lillatjeja Anna är ju så glad åt hästarna då hon vill se vad de gör jämnt ute i hagen.Trevlig tisdag i solen vännen.
  kram Patricia

  SvaraRadera
 3. Hjärtliga gratulationer till Jaime!Vad söt han var.Lycka till.Har mycke att prata med dej om sen.Många kramar till alla i Familjen.Bettan

  SvaraRadera
 4. Hallå lilla goa familjen! Va mysigt ni bor Erika. Underbart med landet o skogen o tystnaden. Vilken härlig miljö att få växa upp på. Nu verkar du ha fått riktigt bra rutin på att vara mamma. Där ser du att du fixar det alldeles utmärkt. Det hade nog varit skönt för dig att få vara hemma lite till. Tiden går så fort. Pappa upp i dagen är han. Det har jag skrivit tidigare. Ha nu riktigt skönt och njut av allt. Bamsekram från Ninni A. Ps! Glöm ej att snusa och pussa Jarmie (var det rätt??)

  SvaraRadera
 5. hej vilken gillig pojk du fick kram bamsekram från camilla och henrik och torbjörn

  SvaraRadera