onsdag 2 januari 2013

Morgon mys vid datorn och en kopp kaffe!

 

Det tog tid för Lilleman att somna igår.
Stackarn, han höll låda och låg och babblade i evigheter. Sen slog det över i irritation förmodligen för han började sparka vilt omkring sig och slogs rätt hårt.
Inget knep som brukar fungera annars för att få honom att slå igen de blå funkade. Så det tog tid.

Till slut fick jag ta upp honom och gunga eller vagga som vi säger här hemma. Hålla honom tätt intill och gunga försiktigt i takt liksom. Det gjorde vi i timtal förr när han hade kolik fast mycket större rörelse förstås.
Nu gungade vi mjukt och försiktigt tills han äntligen dåsade till.

Jag får ju inte bära än heller, men blev tvungen denna gång. 
Linus var nog inte riktigt på hugget han heller, så vad gör man inte ..... ???? Allt för sitt älskade barn så klart! Han mår ju inte bra av att inte sova ordentligt, så jag gjorde vad jag kunde.
Så är det alltid och självklart så bryr jag ju mig mer om Jamie, än om att min operation behöver läka.

Jag var så himla trött själv så såg nästan stjärnor när jag stod där och vaggade fram och till baka.  Jag hade ju kommit hem klockan 5 på morgonen efter Nyårs spelningen i Örebro, och gick upp nio. Så den sömnens energi tog slut på ett kick under dagen då jag lekt med Jamie. Linus jobbade hela dagen.
Så denna natts sömn behövdes kan jag säga.

Nu sitter jag uppe med pappa och äter frukost och kollar läget lite på blocket.se.
Dom andra i huset har inte vaknat än.
Det är riktigt mörkt ute och då är det så mysigt att sitta i tystnaden med en rykande varm kopp kaffe och bara vara, blogga och små prata lite med farsan.
Det kallar jag MORGONMYS!
För sen är det fullt ös och håll i gång!
Det är riktigt härligt det med, för jag gillar när det är ös i stugan. Men ibland ger det mig så otroligt mycket med användbar energi att få en liten stund på morgonen så här och ladda.

Ladda, så man blir en riktig supermorsa i dag med!!!  :)
Jag gör vad jag kan i alla fall för att bli det.
Jag vill vara den bästa för Jamie.

I dag åker mamma och pappa hem till sitt i Tierp. 
Linus , jag och Jamie ska bara ta det lugnt och rå om varandra. För i morgon drar jag på turné upp till Norrland och kommer hem på måndag morgon då jag måste direkt till skolan och fortsätta jobba.
Så idag är det slappa som gäller i Torpet!

Så som sagt, när ni vaknar älskade familj! Då får ni min kärlek, mitt allt.
Då ska jag ge er min dag........


2 kommentarer:

  1. finaste mamma som alltid <3 hälsa till din goa lilla familj <3

    SvaraRadera
  2. Hej Erica! God fortsättning på det nya året. Hoppas på ett bra år för dig och de dina. Hoppas du mår bättre nu och att du har fått bort dina besvär. Tänk att vi morsor alltid ska vara s¨duktiga, fast vi ej ska göra vissa saker så gör vi det ändå. Jag har äntligen opererat båda mina fötter för halux valgus. Så snart är jag ute och dansar igen. Var så längesen jag dansade ordentligt. Ska bli kul. Du är ju en supermorsa redan Erica och kan inte vara mer kärleksfull. Lev väl och jobba ej för mycket. Bamsekram från ninni a

    SvaraRadera