tisdag 5 juli 2011

Rullande lyxhem!

Många har väntat på att få se vår fina turné husbil som Nordendäck sponsrar oss med under sommar turnén. www.nordendack.se
Den är så himla fin och jätte praktisk och vi är så tacksamma över att vi får ha den. Annars hade jag ju inte kunnat komma igång så fort igen efter Jamies födsel. Vi hade ju absolut inte kunnat åka i Drifters"skeppet", alltså turnébussen. För hur skulle killarna få vila och sova. Det är rörigt med bebis på det viset tycker jag. I alla fall i den bussen vi har just nu. Den går som en klocka och vi har inte bråttom att byta den. Därför har vi passat på att "piffa" upp bussen lite. Den är ny lackad vit med nya loggor. Förut var Drifters bussen blå. Men som sagt i den får inte min lilla familj plats just nu. Vilken grej att Nordendäck fixade det åt oss. 
Naturligtvis människor ifrån Tierp. Jag har stort hjärta till Tierp och alla personer är så hjälpsamma. Jag är stolt över att komma från Tierp och mina rötter finns alltid hemma i Kyrkbyn där min mamma och pappa fortfarande bor. Man liksom hjälps åt. Det kanske är för att det är en liten ort. Då finns man där för varandra.
Jag har ju även min "kläd sponsor" hemma i Tierp.
Camilla som har butiken Moniques.www.moniques.se ser till att jag är snygg på scenen när vi spelar.   Alla där på affären är gudomliga och har en service som heter duga. Mycket av mina scen kläder kommer just ifrån Monique´s.
Jag säger bara HEJA TIERP!
Sen har vi ju härliga Stina som äger Tierps Färg. Hon brukar sponsra oss med "Silvertejp" !!! Då får hon ibland lite prylar ifrån oss också. Stina dansar till oss om hon har tid och vi är i närheten. Hon sprider sådan glädje kring sig och hon lyser som solen när hon dansar förbi.
Men åter till VRÅLÅKET!
Ja i husbilen finns allt. Där är kök med rinnande vatten, disk ho, kyl och även frys, spis, ugn, fläkt, barskåp, massor av skåp och lådor att förvara mat och porslin i.
Avdelningen där vi sitter när vi kör har gott om sittplatser och ett bord. Det finns separat toalett med handfat och skåp, spegel och även här rinnande vatten. En mysig dusch som är separat och sen en stor garderob och lådor att förvara kläder i. Man kan stänga för den avdelningen mellan kök och toalett. Där finns vårat sovrum med dubbelsäng som är så skön att sova i. Där ligger hela familjen och "snusar" när vi står still på natten.
Ovanför förarplatsen och passagerar stolen bredvid, finns en dubbelsäng som man hissar ned med en kontroll. Alltså det är så häftigt tycker jag. Naturligtvis finns det tv i bussen också. I sidorna och i taken sitter det mysiga spotlights och led lampor. Ja , listan blir lång på allt lyx. Det är så lätt att ta hand om Jamie i husbussen och han trivs att åka i den. Han åker säkert i bilstolen och med säkra däck, och vi lever och sover gott precis som hemma. Det är viktigt för mig att veta att han har det bra. För det är ju för min skull han följer med. Likaså Linus! Det är viktigt för mig att Linus och Jamie har det bra när dom ställer upp på mig på det här viset. Tänk att Nordendäck ville se till att det var möjligt att ta med min älskade familj.
Jag kan helt ärligt säga att det kommer att bli värsta ångesten när det är tid att lämna tillbaka bilen till Nordendäck. Precis som en skilsmässa. Sorgligt och tråkigt. Om jag hade haft en miljon över hade jag inte tvekat en sekund att köpa loss den. Det är ett rullande lyxhem om man jobbar efter vägarna som vi gör. Vi bor ju halva veckor i turné bussen normalt och med familjen likaså fast nu i husbilen. Vågar inte tänka tanken hur det ska bli framöver när sommaren lämnar över till hösten och bilen inte finns med oss längre. Men det är ett problem att lösa sen. Nu ska vi bara tänka i nutid. Det vi har just nu är fantastiskt. Och det är fantastiskt kul att få träffa alla er ute på dans igen.  
Har tagit lite bilder på bussen när den blivit färdig loggad med Baby on Tour!
Det är Thomas på Vara reklam och design som gjort arbetet med stripningen och det blev jätte bra. Han sponsrade oss också så klart med själva arbetet. www.varareklam.com
Vill passa på att tacka alla som hjälpt oss i Drifters så att jag kan genomföra en com back så tidigt efter förlossningen.
Till er läsare och dansare så har Nordendäck ordnat med bra priser på däck och fälgar så klart, och är man snabb så får man med ett "Drifters kit". Så passa på att köpa era däck och åk lika säkert som jag och Drifters gör!
Fler bilder kommer undertiden som vi är på turné. Så håll utkik!
Hoppas vi ses efter vägarna och dansbanorna nu under sommaren :) Kramiz
Här hämtar vi bussen när den är färdig på Vara Reklam & Design

Självklart ska det synas när vi kommer!

Snyggt! Här ser man vilket VRÅLÅK det är.........

Dom jobbar hårt inne på reklamfirman!

Här är Thomas!

Kolla in vad snygg bussen blev med stripningen!

På baksidan fick jag vara med..........

Skojigt med barnvagn, och små fötter och händer från en baby. Se så fyndigt att dom loggat precis vid de riktiga däcken på bussen. Ser precis ut som det är barn vagnens. Bebisen håller i en mikrofon också .....hihihi

3 kommentarer:

 1. Tack Erica o bandet för en som vanligt toppenkväll på Holmen! Säg er tjusiga buss och fick en glimt av lillkillen som var bakom/vid sidan av scenen, vilken sötnos! Lycka till med resten av er sommarturne.

  Ewa, Tierp

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Gick precis förbi Er buss nere i Råda och tänkte vilken läcker husbil! Förstår att den är lyxig till max.

  Jag som bara är på besök hos svärföräldrarna i Råda och som nästan aldrig lyssnar på dansband la märke till Ert följe och såg reklamen för din blogg.

  Som relativt nybliven mamma som jag också är, var jag tvungen att kika in här.

  Grattis till lilla Jamie och ha en bra sommar.

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 3. Mi i Jamtland24 juli 2011 12:06

  Hej!
  Stort grattis till sonen! Passerade er i backarna upp från Orsa igår och insåg att du gjort supersnabb come back, kul, du fattades.
  Ta väl vara på babytiden, den går över så fort, snart är han ute och jagar tjejer. Kram

  SvaraRadera