onsdag 3 september 2014

Vädrets Makter stökade till hemma!

Åskan härjade hemma några veckor innan bröllopet. 
Vi hade tur i oturen faktisk.
Tur att vi inte var hemma för vi var inne på stan och fixade ärenden inför vårt bröllop.
Det var tur eftersom det kunnat börja brinna och då vill man nog inte vara hemma. I alla fall inte jag.
Men nu hände det aldrig så det var ju någonting bra i det hela.
Det hade ju varit en katastrof annars.
Men det var en sådan pass stark smäll så telefon jacket hoppade ur väggen och det var svart av sot både på vägguttaget och på själva kontakten.

Åskan tog tyvärr pannan, men den gick att laga av en elektriker.
Tack för det!
Alla pengarna var ju märkta till bröllopet.
Tv apparater , apple tv, musikspegeln, telefonerna och bred bandet blev vi av med.

Dagen efter ringde vi till Telia och beställde nytt modem. Efter flera samtal och arga klagomål har vi äntligen en och en halv månad efter fått bred band hem.
Så nu kan jag börja jobba hemifrån och därmed även blogga.
Jag är hemskt ledsen att jag inte kunnat uppdatera bloggen, men nu kommer flera händelser från sommarens bravader att läggas ut.
Hoppas ni har överseende med det att det är lite gamla händelser, men hellre det än inget tycker jag.

Jag delar gärna med mig. 
Så nästa inlägg kommer att handla om MÖHIPPAN!
Jag blev som sagt haffad av tjejligan.

Kram Erica

4 kommentarer:

  1. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My namn är Tracy Adams, och jag basera i Kanada. Mitt liv är tillbaka! Efter 2 års äktenskap, min man lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster heter Dr John som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, var jag söker efter en bra stavnings caster som kan lösa mina problem. Jag kom över serie av vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns en viss vittnesmål jag såg, var det om en kvinna som kallas nåd, hon vittnade om hur Dr John kom tillbaka sin Ex älskare i mindre än 72 timmar och i slutet av hennes vittnesmål hon gav Dr John e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge Dr John ett försök. Jag kontaktade honom med hans via e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara två dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr John är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar dr ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin spell caster att lösa detta problem för dig. Prova Dr John idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM Tack än en gång Dr John. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
    10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset.
    (11) Förbindelse Spells
    (12) Miracle Spells
    (13) Beauty Spells
    (14) PROFETIA CHARM
    (15) Sevärdhet Spells
    (16) Evil Eye trollformler.
    (17) Kissing Stava
    (18) Ta bort Sjuk Spells.
    (19) VAL VINNANDE trollformler.
    (20) FRAMGÅNG I TENTAMEN stavar.
    (21) Charm att få som att älska dig.
    Kontakta honom idag på: SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM.
    SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM

    SvaraRadera
  2. Efter många års levande med min man har jag alltid varit den lyckligaste kvinnan men idag är jag här för att berätta för dig hur tacksam jag är för att bevittna hans mäktiga stava som tog min man tillbaka till mig efter att han lämnade hem utan någon anledning och sedan dess jag Gick igenom helvetet för att få honom tillbaka till mig men all min ansträngning var abortiv. Jag är glad den dagen jag kom över kommentaren av hur Dr. ADE kastade en kraftfull stavning och tog tillbaka sitt äktenskap. Och när jag gjorde han pratade med mig om hur jag kommer tillbaka med min man i Just och jag lydde honom och det var så han hjälpte mig att komma tillbaka med min man och förvånansvärt min man som vägrade mina samtal, ringde mig och ber om ursäkt Telefonen och också återvända hem nu vi lever lyckligt efter allt skälet och argumentet vi åkte dock. Om du behöver samma stavning att ta tillbaka din älskare tillbaka till dig om 24 timmar. Kontakta hans email: Adespelltemple@gmail.com eller hans mobil: +2347057375409 eller Whatsapp honom på +2348148487280.
    Än en gång tack till er den stora Dr ADE och Gud välsigne min vän som berättade för mig om Dr ADE.

    SvaraRadera
  3. Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    SvaraRadera
  4. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

    SvaraRadera