torsdag 21 november 2013

Skolan går bra!

Ja, det går bra för Jamie på förskolan. Peppar, peppar!
Han har sina dagar då han inte alls vill åka dit och blir ledsen så klart. Då ropar han högt och tydligt när vi åker iväg med bilen. Huset mamma, hemma, sova mamma!
Då gråter mitt hjärta när vi ändå måste åka.
När han väl är där går det riktigt bra.
Det blev ju en stor förändring för Jamie den här terminen då alla andra i klassen kom till andra avdelningar pga att dom var äldre.
Jamie var ju minst i gruppen så han blev kvar på Myggan Grön.
Vi gillar ju den avdelningen och pedagogerna är fantastiska och Jamie gillar dom skarpt.

Men det som blev jobbigt var ju att det var inskolning så länge för många barn.
Så nu är Jamie stora killen och äldst av dem som går där.

Han fick mindre uppmärksamhet eftersom dom mindre behövde det. Det var Jamie van med att få annars. Så då blev resultatet att han blev sotis och ville visa sin besvikelse.
Så tyvärr blev han lite arg på de mindre barnen och blev bestämd mot dom när dom vill eleka med honom. Det ville inte alls Jamie.

Nu har det lättat och allt blivit mycket bättre sen de mindre barnen lyckats att känna sig hemma på Myggan. Så nu kan vi pusta ut.
Lärarna säger att det hör till utvecklingen och man får lära sig att det är fel att göra någon illa och får säga förlåt.
NU har vi inte hört något på länge så han verkar ha fattat att det inte bara är han som ska få lärarnas uppmärksamhet. Han är duktig vår lilla kille minsann.
Man slutar aldrig att oroa sig för saker och ting, hur han uppför sig och massor av annat. Men man slutar heller aldrig att vara stolt. För det är man ju jämt när han varit duktig eller skapat roliga prylar, lärt sig fler ord och sådant!


Som när en stolt Jamie visade sin fina barkbåt för Mamma när jag kom och hämtade honom en eftermiddag.
Dom hade pratat och läst om vatten på skolan.
Sen gick dom ut och letade bark i skogen för att sen vara inne och pyssla och skapa barkbåtar.
Kolla vad fina dom blev.
Här är alla barnen barkbåtar och så har dom målat vatten! Så underbara.. :)

Jamies fina Bark båt!

1 kommentar:

  1. hej. roligt att läsa din blogg att lika kul att höra från dig. kul att jamie trivs på förskolan. jobbar själv på en förskola, det går i perioder hur dem trivs.
    ha det bra

    SvaraRadera