tisdag 8 februari 2011

"Kulan" är mitt nya namn!

Magen står liksom rätt ut.....och det är aktivitet av denna värld! Det känns underbart när det rör sig och det bevisar bara på liv. Men AJ, vad det kan göra ont, och ibland är det värsta berg och dal banan eller virvelvinden där inne.
Då undrar man ju om det är en liten gullig bebis eller kan det möjligen vara en alien som härjar "så dant".
Men är helt övertygad om att jag kan vara lugn sen när "denne där" tittar ut i slutet på mars....
Längtar som en toka efter att få hålla om och pussa på vårt lilla mirakel.

Grabbarna i bandet kallar mig för KULAN nuförtiden. Haha :) ....och jag förstår!
Det är rätt mysigt med ett nytt namn och jag är bara stolt. Det är ju kul att bli tjock, i alla fall på det här viset. Kulan är ju det bästa som hänt mig. Att få vara med om denna lycka, ja det finns inte ord.

Vi har hunnit med att repa in Jaana inför hennes vikariat, så nu kan jag andas ut ifall nåt skulle hända.
Hon är grymt bra och det känns toppen att hon tar min plats ett tag.
Mina tankar på orkestern finns ju hela tiden.
Klart man är orolig också för vad jag ställt till det med för bandet. Men att missa denna chans tillsammans med Linus finns inte på denna planet.
När jag fick veta att jag är gravid trots
att jag inte ska kunna bli det, och även med tanke på min ålder så finns det inget alternativ. Speciellt inte när man har en sån fin livskamrat som jag har.

Att det går bra för Drifters är ju ingen nyhet, och många höjde på ena ögonbrynet och fnös när när det kom ut att jag är med barn.
Vilken "taskig tajming" och hur tänker hon! Men vem kan säga så? MIN klocka tickar och att vänta, det är taskig tajming för mig som person.
Tänk annars om jag hade missat denna upplevelse pga ålder för att det går så bra för bandet.
Nej, så kan man inte tänka.
Jag har sedan 1999 tänkt på Drifters i första hand. Vad jag kan göra och inte. ALLT för bandet. Drifters är ju mitt liv.
Nu behöver jag det här som jag får med Linus. Men det förändrar ju inte att Drifters fortfarande är mitt liv och min glädje. Linus och Drifters är ju mitt allt fast på olika vis.Det är ju rena lyxen att ha det bra både hemma och på jobb.

Jag har väl ett liv utanför Dansbands Sverige också.
Samtidigt säger andra att bättre planerat hade det inte kunnat vara.
Med facit i handen så har det inte kunnat blivit bättre.
Orkestern funkar till hundra, Jaana är superbäst, och jag kommer ju tillbaka efter en väldigt kort mamma ledighet och jag får barn med en person som är det finaste som finns.
En person som vet vad kärlek och tillit är. Någon som vet vad ömhet och respekt är och JAG är ÄLSKAD!
Så "KULAN" är så välkommen, och jag är stolt som en tupp över mitt nya namn!

25 kommentarer:

 1. Jisses vännen vilken bula du har..så rund o fin...
  Du behöver inte oroa dig..allt kommer bli bra vännen...KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej Erica!

  Vilken fin kula du har!!!
  Ni kommer att bli världens bästa
  föräldrar för ert barn - det kan du lita på.
  Mycket nytt att ställa in sig på och förändra och det gör man gladeligen för det där underverket som skall bli en del av er familj.
  Allt kommer att gå toppen!!!
  Lycka till, vila mycket och ta hand om varandra!
  Kram Bosa

  SvaraRadera
 3. STORA LYCKOÖNSKNINGAR TILL ER! Önskar dig all lycka med bebisen och är superglad för din skull. Jag följde dig på dansbandsbrudar, och blev rörd av allt du varit med om. Lycka till med allt, och det kunde inte vara bättre tajming! Massa stora kramar från Linda i Norrland

  SvaraRadera
 4. Ja, man ska inte lyssna så mycket på vad andra tycker om just detta. Och i ditt fall var det kanske så att du skulle hitta rätt man innan du blev gravid. Därför hände det inte "förrän nu"..
  Kram

  SvaraRadera
 5. En sån jättefin mage. Och du har rätt, det finns inget underbarare en att få bli mamma. Jag är övertygad om att du kommer att bli en jättefin mamma och det blir ett älskat barn är väl alla medvetna om.
  Önskar dig all lycka och välgång.

  Kram *morsan*

  SvaraRadera
 6. Vilken fin kula, en pojkmage ser det ut som tycker jag. Kram och lycka till, Nina

  SvaraRadera
 7. Hej Erica!!!

  Jag tror jag ångrar mig (nu när jag sett magen) jag tror det blir en liten pojk-kusin istället för en flick-kusin som jag trott tidigare ;)
  Tack för senast!
  Hoppas ni har det bra och hälsa Linus!!

  Massa kramar Casper och kusin-morsan :)

  SvaraRadera
 8. Hej Erika!
  Ja du Erika,jag följde tv-serien, dansbandsbrudar som gick på tv. Vid sista avsnittet fick alla reda på den glada nyhetern, om att ni väntade barn. Detta får ingen missunna er, den största gåvan och glädjen i livet. Drifters finns kvar, och vi kommer vänta på dig.
  Många kramar och lyckönskningar till er!Hälsningar Marina <3

  SvaraRadera
 9. Att kunna ha förmånen att få bli mamma (och Pappa)är den största lyckan i världen. Mina barn är vuxna idag så har jag tur som kommer livets efterrätt (barnbarnen) snart....
  Önskar Er båda all lycka....å sen ses vi på någon dansbana här i mellansverige till sommaren.
  KRAM
  och tack för senast här i Östersund...

  SvaraRadera
 10. Hej Erica! Vilken fin mage du har och det ser ut att vara en pojk mage :) Ha det bra, kram

  SvaraRadera
 11. Hejsan svejsan, vilken underbart fin mage du har! Ha inte dåligt samvete för fansen, de överlever att du får vara med om det största och vackraste man kan uppleva! Känslan av att få barn! Jaana kommer att fixa detta kanonbra, hon har ju rutin och sjunger jättebra! Tänk på att vila så mycket du kan, man behöver krafterna! OCH det är väl snart dags för dig! Håller tummarna och önskar er all lycka med bebisen!
  Kram " Jackson Anna " ( 6 barns mamma )

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig mage. ja Kulan gör du verkligen själ av att heta nu. Jag undrar vad som finns där inne. En riktigt söt unge, med en sådan mor och far. Kramar Stina.

  SvaraRadera
 13. Erica!
  Det finns väl inget som heter "dålig timing" när det gäller sådan här livslycka! Vi som verkligen gillar dig och Drifters är självklart lyckliga och förväntansfulla tillsammans med er ... och vi unnar er allt gott och väntar så gärna tills du står på scenen igen! Så tänker jag och jag är en "hopplöst förlorad Driftare"! Magen, den fina, ser ut att "spricka när som helst". Vilken kula! Stor kram ... Sigbritt

  SvaraRadera
 14. Hej Erica. Ja en lika dan "kula" hade jag när jag skulle ha Christina Så jag tror ni får en dotter. Lycka till med vad det än är.. Kram Bittan

  SvaraRadera
 15. Lotta Nyström9 februari 2011 21:03

  Hej min vän!

  Det var allt en riktig kula du har!

  Är så glad för din och Linus skull, du är så värd allt detta med att ha träffat den underbaraste av män. Och så vänta ett litet underverk ochså.

  Ha det jättebäst och var rädd om er.

  Kramar från vännen Lotta.

  SvaraRadera
 16. Vilken mysig mage du har, ser ut som en pojkmage. ;-) Bry dig inte om vad andra tänker. Lycka till!

  SvaraRadera
 17. Hej Erica..Skapligt stor mage du börjar få, och mer hinner det ju bli ..Hoppas inte du menar på fullt allvar att nån sagt att det skulle vara dålig tajming med barn nu ..För nog är det så att om du mår bra i själ och hjärta så kommer du att få den där rätta utstrålningen i din redan fantastiska röst.Och vi som är dina/era rätta fans väntar mer än gärna , bara vi vet att du har det bra och skall få vara med om det största som kan hända en vuxen människa. Ta den tid du behöver för att komma tillbaka så ser jag fram emot att få möta den nya Erica till sommaren..Ha det bäst / janne Kristiansson

  SvaraRadera
 18. hej erika hoppas allt gå väl med födseln o välkomen tillbaka sedan till sommaren ps med den kulan en pojk

  SvaraRadera
 19. Hej Erica!

  Önskar er största möjliga lycka med bebisen, det blir en spännande tid som väntar er!
  Du har en fantastisk röst och otrolig utstrålning!
  Sköt om dig, Linus och bebisen!

  SvaraRadera
 20. Hej! Jättekul att träffa dig i Gävle i lördags. Vilken otrolig energi du har på scenen trots den stora magen. Alltid lika härligt att se och höra dig sjunga och spela, du är fantastisk! Till er båda ett varmt lycka till med föräldralivet!

  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 21. Hej Erica.
  Jag önskar er all lycka med barnet som kommer snart. Att man inte ska lyssna på vad andra säger vet jag, för vi har inte kunnat få barn på "naturlig" väg utan adopterat en underbar kille som är vuxen idag. Och vi hörde både det ena och det andra av folk i vår omgivning att far ut och res mm mm.
  Så njut av tiden hemma. Du är välkommen tillbaka när du är redo säger nog de flesta av oss.
  Kramar Berith

  SvaraRadera
 22. Hej gumman! önskar dig o Linus all lycka!!!!! <3 puss puss

  SvaraRadera
 23. Ser ju ut som att du svalt en basket boll. Men det är ju inte så.
  Var och dansade till er på Ersboda i går. Ni var så jätte bra. Vill att ni kommer tillbaka snart.
  Du är lite av min idol. Spelar så bra och sjunger så bra och är så trevlig och glad.
  Lycka till med bäbisen. Det kommer att bli så bra./ Glada hälsningar Sten

  SvaraRadera
 24. Hej Erica! Vilken härlig mage. Jag är så himla glad för din skull att du fick napp på en sån fin kille som Linus. Sen blev det ju liksom dubbelnapp. Vet hur tufft du haft och unnar dig verkligen denna lycka. Finns inget större i livet än att bli förälder. Du behöver ej ursäkta dig gumman för några utan nu ska du, ni bara njuta av det nya livet, Du är en sån ödmjuk, empatisk och go tjej, som alltid bryr dig om andra. Nu ska du bara bry dig om dig själv. Bamsekram från danshoppan NINNI

  SvaraRadera
 25. Grattis Erica, priotera nu dig själv och din familj ett tag. Vi väntar troget tills du är tillbaks och förgyller våra danskvällar sedan igen.
  Bosse

  SvaraRadera