måndag 20 december 2010

Välkommen till Ericas babyliv!

Snart börjar Erica blogga här…
/Hälsningar från bloggbyggaren

12 kommentarer:

 1. Bara att gratta dej då men hoppas ändå få dansa till dej och bandet i vår och sommar.

  Kram Börge, Yvonne

  SvaraRadera
 2. Även om du kommer att vara borta från scenen rent fysiskt så kommer vi att känna i atmosfären att du finns bland oss då vi dansar till Drifters under din mamma ledighet.Jag är så jätteglad för din skull Erica att du skall få en liten plutt.. WOW ..Hälsningar Janne Kristiansson , Moheda

  SvaraRadera
 3. marita.alexandersson@hotmail.com26 januari 2011 15:20

  Vad roligt för er att vänta barn,det är det bästa som kan hända i ens liv.Jag har aldrig mått så bra som när jag vänta barn.Har fyra stycken,sen har jag sex barnbarn.Jag fick två på 70-talet och två på 90-talet.Jag vet hur det är att vara nitton år och en äldre på trettiosju.blev mormor när jag var trettionio.Ha en skön graviditet,jag är så nyfiken vad det blir,roligt att du delar med dig av detta kram Marita alexandersson.

  SvaraRadera
 4. Göran Karlsson29 januari 2011 17:09

  Du skriver så fint, Erica. Och du kommer att upptäcka att det där med att få barn är det absolut största som kan hända en i livet. Det är så fantastiskt att det går bara inte att i ord beskriva. Det måste upplevas. Jag som nu har barn i tonåren kan ju bara säga dig att ta vara på åren när barnet är litet. Den tiden kommer inte tillbaka och den går så fort. Men det är ju så att var tid i barnens utveckling har sin tjusning. Du ska ju veta att tankarna finns hos dig extra mycket nu under din tid som gravid. Jag gläds med dig så otroligt mycket. Ska bli så roligt att följa dig på den här resan. Vi ses ute på danserna till våren och sommaren. Kramar från Göran

  SvaraRadera
 5. Kicki Bergsten31 januari 2011 14:23

  Hej Erica!
  Tänker på dig i väntans stunder! Det är det absolut största o finaste man kan få uppleva att vänta o föda sitt/sina barn... det går inte i ord att beskriva SÅ STOOORT är det!
  Önskar DIG o LINUS ALL LYCKA I VÄRLDEN! Finns ingen som kan ersätta dig i Drifters, men DU o Linus är allra viktigast för ert barn... och jag håller med tidigare `talare´ att tiden när barnen är små går alldeles för fort, men det märker man inte förrän det är försent. `Sug på karamellen´ o ta vara på den tid du/ni kan njuta av ert underverk! BEST OF LUCK!
  Många stora KRAMAR
  Kicki i Tumba (stolt Mamma till 6 fina söner o Farmor t 3 härliga barbarn ännu så länge)

  SvaraRadera
 6. Shit jag har missat att du är på tjocken din Toka! Fy va glad jag blir! Jag vet ju hur bra morsa du kommer bli.

  Puss og klem från din sångelev!

  SvaraRadera
 7. Hej Erica. Hoppas allt är bra med Dig och bebisen. Nu har jag blivit medlem här så jag kan följa dig ordentligt. Nu är det inte långt kvar till den lyckliga händelsen. Jag gläds verkligen med dig och Linus ni är värda detta.Puss och Kram från Stina.

  SvaraRadera
 8. Hej goa du.
  Hoppas att du och den lilla bebisen mår bra.
  Kulan var ett gulligt namn till dej.
  Sköt om dej och ha det bra.
  Kram Annette.

  SvaraRadera
 9. hej erika vilken härlig kula, jag drömde om dig i natt du fick en flicka. har själv gått igenom en svår knä opperation men hoppas va tillbaka på dansgolvet till sommaren, o borde frugan o jag älskar att dansa till drifters mvh håkan i kalmar

  SvaraRadera
 10. Hej Erika.
  Tack för en bra kväll I Sala. Önskar dig lycka till med allt, vi syns i Juni. Det ska bli roligt att träffa Jaana igen.
  Kramar Anita i Fagersta.

  SvaraRadera
 11. Hej Erica. Jag tyckte att det gnistrade på ditt finger på kryssningen, Grattar dig nu istället. Det är verkligen härligt att du fått det så bra i livet efter allt tråkigt. Än en gång Lycka Till med allt. Tänker på er varje dag. Tusen kramar från Stina.

  SvaraRadera
 12. sänkt volymen på eran trummis var rädd om din röst

  SvaraRadera